Bemutatkoznak a Farkasok importjai is

A Ratio Media HFL első három meccsén pontokban gazdag találkozókat láthatott a nagyérdemű. Ez minden bizonnyal nem változik majd ezen a hétvégén sem.

Vakarcs Gergővel (labdával) meggyűlhet a baja a Wolves-védelemnek

Vakarcs Gergővel (labdával) meggyűlhet a baja a Wolves-védelemnek

Az Eger Heroes gyakorlatilag repülő rajtot vett, hiszen az első meccsén nagyon simán le tudta győzni a Győr Sharks-ot, és mint kiderült, egy erős és fizikális futójátékkal rendelkeznek a Hősök. Ezzel a Budapest Wolves védelmének minden bizonnyal meg fog gyűlni a baja. Vakarcs Gergő és Anthony Green Jr. óriási szerepet kaphat majd a szombati találkozón is. Viszont a védelemben a secondaryben lehet némi gond, miután Chris Hall megsérült a Miskolc Renegades elmúlt hétvégi, Divízió I-es összecsapásán.

Chris Hall (89) kiesése miatt Elek Ádám sziporkázhat szombaton

Chris Hall (89) kiesése miatt Elek Ádám sziporkázhat szombaton

A Budapest Wolves felfegyverezte magát hét közben. Az új szponzorral, új játékosok érkeztek, ráadásul hiányposztokra. Xavier Marsden és Michael McCrary a defensive backek sorát erősítik majd, ahol évről évre gyengélkednek a Farkasok. A Dunaújvárostól elszenvedett vereség után kellett is az erősítés. Az offense-zel eddig sem volt baj, a Bratislava Monarchs elleni idegenbeli siker az osztrák bajnokságban megmutatta, hogy jó formában van a támadósor, Lenner Péterre különösen oda kell figyelniük majd az egri várvédőknek.

Fotók: Bratincsák Péter, Tenk László

Szeredi László, az Eger Heroes vezetőedzője: Már volt idén egy tévés meccsünk és a srácok inkább izgatottak, mint idegesek. Meg akarják mutatni a hazai közönségnek és az egész országnak, hogy mit tudnak és az első találkozónkon nyújtott teljesítmény nem csak egyszeri alkalom volt, hanem minden meccsen meg tudják azt ismételni. A Budapest Wolves-t nehéz kielemezni. A Bratislava Monarchs ellen jól játszottak és biztos vagyok benne, hogy sikerre éhezve lépnek majd pályára szombaton. Remélem, hogy az esélyek mindig mellettünk szólnak majd!

Kovács István, a Budapest Wolves vezetőedzője: hamarosan…

Eger Heroes-Budapest Wolves
Időpont: április 22. (szombat), 14.00
Helyszín: Északi Sporttelep (Eger, Malomárok utca)
Belépő: 1000 Ft (14 év alatt ingyenes)

 

Két olyan csapat is összecsap szombaton, amelyek között nagyon jó a barátság, viszont mindketten kikaptak az első körben. Így barátságról szó sem lesz a pályán. A Győr Sharks a Budapest Cowbells vendége lesz.

Czirók Mártonék (15) a Vukovi ellen jól teljesítettek

Czirók Mártonék (15) a Vukovi ellen jól teljesítettek

A fővárosiak a Miskolc Steelers vendégeként kikaptak az első fordulóban. Ugyan a CEFL-ben is vereséget szenvedtek a Kolomposok, de azon a találkozón már egyértelműen kiélezett meccset tudtak vívni a Vukovi Belgráddal. A Cowbells védelme fejlődött a legjobban az elmúlt meccseken. Viszont egyértelműen hiányzik Végh Imre, a csapat linebackere, aki már visszavonult. Karim Trabelsi vezetőedző keresi is még néha, hogy a keretből ki az, aki kellőképpen helyettesítheti őt.

Andres Fernandezre nagy szerep hárul majd szombaton

Andres Fernandezre nagy szerep hárul majd szombaton

A Győr Sharks-nak van még hova fejlődnie az Eger Heroes elleni vesztes összecsapáshoz képest. Bár, ha figyelembe vesszük, akkor a passzjáték nem volt rossz, Phillip Garciának jó meglátásai voltak, ám a receiverek nem tudták mindig elkapni a malacbőrt. A Sharks defensének viszont gondjai akadtak a futójáték levédekezésében. John Burleson vezetőedzőnek talán ezzel kellett a legjobban foglalkoznia az elmúlt héten. Főleg, hogy a Cowbells futói országszerte híresen kemények.

Fotók: Tenk László, Váradi Barna és Király Etelka

Karim Trabelsi, a Budapest Cowbells vezetőedzője: Az első meccsükön nyújtott teljesítményük csalóka. Az amerikai irányítójuk jól dobta a labdákat, csak az elkapások nem voltak sikeresek. Ha ellenünk ezeket sikerül végrehajtaniuk, akkor nagy bajban lehetünk. Ez benne lehet a meccsben. Viszont örülök annak, hogy a CEFL után jön a HFL. A srácoknak azt a tüzet és agresszivitást kell átmenteniük a szombati meccsre, amit a Vukovi elleni összecsapáson láttam náluk. Ha ezt meg tudják csinálni, akkor jó esélyeink vannak a győzelemre.

John Burleson, a Győr Sharks vezetőedzője: A Cowbells egy playoff kaliberű csapat, amely tavaly akár bajnok is lehetett volna. Fel van adva nekünk ezzel a lecke. Szakmailag egy remek csapat, erős futójátékkal. A defense-ük viszont a legnagyobb erősségük. Erre kell valamit kitalálni! Az elkapóinknak most pontosabban kell játszaniuk és nem szabad elejteniük olyan sokszor a labdát és a védelmünknek is meg kell állítania a futásokat. Nagyon kemény csapatokkal nézünk szembe, szóval nem szabad, hogy sajátmagunk ellenfelei legyünk.

Budapest Cowbells-Győr Sharks
Időpont: április 22. (szombat), 16.00
Helyszín: Elmű Sporttelep (Budapest, Népfürdő utca 18-20.)
Belépő: 1000 Ft (14 év alatt ingyenes)

 

Vasárnapra is marad egy igazi rangadó, ugyanis az újonc fogadja majd a címvédőt, azaz a Miskolc Steelers látogat a DAK Acél Dunaújváros Gorillaz-hoz. Egyértelműen két hasonló csapat méri össze majd a tudását.

Tanács Pál (96) Bencsics Márk után Vasyl Jordan életét is megkeserítené

Tanács Pál (96) Bencsics Márk után Vasyl Jordan életét is megkeserítené

A Gorillák az első körben sokakat meglepve megverték a hatszoros magyar bajnok Budapest Wolves alakulatát. Bár látva a Duna-partiak teljesítményét, ez nem meglepő. Tanács Pál volt az egyik kulcsa a sikernek, aki többször is sackelte Bencsics Márkot és egy nyugodt pillanatot sem hagyott a Farkasok támadósorának. Ám emellett az offense teljesítménye is dicséretre méltó, hiszen első HFL-meccsén 39 pontot tett fel az eredményjelzőre (2-t a defense egy safetyvel). Összességében egy stabil teljesítményt nyújtó Gorillaz-t láthattunk, és biztosak lehetünk abban, hogy ezen a hétvégén is hasonló produktumot nyújt a Dunaújváros. Hazai közönség előtt illik is.

A.J. Benson (88) lehet Vasyl Jordan új kedvence Troy Rice mellett

A.J. Benson (88) lehet Vasyl Jordan új kedvence Troy Rice mellett

A Miskolc Steelers is eléggé magabiztos sikerrel kezdett. Az offense a tavalyi szezonhoz képest erősödött. Vasyl Yordannek továbbra is működik a kémia az elkapókkal, de a talajon is szó szerint izmosodtak az acélvárosiak Lesiv Pavlo érkezésével. De ami még fontosabb, hogy a védelem szilárd lábakon áll. Az ukrán légió érkezése egyértelműen jót tett a Miskolcnak. A futások levédekezése például sokat fejlődött. A Steelers az első fordulóban nyújtott teljesítményével megmutatta, hogy valóban a címvédésre törekszik idén.

Fotók: Kárpáti Gábor, Pazár András

Bachrathy Kornél, a DAK Acél Dunaújváros Gorillaz elnöke: Nagyon várjuk a vasárnapi meccset. Azt gondolom, az idei legkeményebb védelemmel kell megharcolnunk és a támadósorban is itt Miskolcon vannak a legjobb egyéni képességű játékosok, főleg a skill posztokon. De nem kell minket se félteni, a HFL legjobb védőfalát nem lesz könnyű feltörniük, Williams és Chungong pedig megfoghatja az amerikai elkapóikat is, nagy párharc lesz bizonyosan. A nagy kérdés mennyi pontot tudunk szerezni, remélem, kiegyensúlyozottan termeljük majd a yardokat a földön és a levegőben is, akkor győzhetünk. Nem gondolom összességében jobbnak az ellenfelet, ki-ki összecsapást várok.

Eaton Demetrius Lamar, a Miskolc Steelers vezetőedzője: Önbizalom növelő hatással volt a srácokra az első, magabiztos győzelem. Emlékezteti őket, hogy amit csinálunk, az kifizetődő. Ezen az úton kell haladni, ha továbbra is sikeresek akarunk lenni. Viszont nagyon nehéz fenntartani ezt a formát, ha egy hónap van két találkozó között. A jó oldala ennek, hogy sokat pihenhettünk. A Gorillaz egy nagyon agresszívan játszó csapat. Amióta feljöttek a HFL-be elhitték, hogy jók és fel tudják venni a versenyt a többiekkel. Természetesen a győzelem megszerzése a legfontosabb számunkra, de egy edző számára az is sokat jelent, ha látja a csapatán a fejlődést.

DAK Acél Dunaújváros Gorillaz-Miskolc Steelers
Időpont: április 23. (vasárnap), 15.00
Helyszín: Dunaújvárosi Stadion (Dunaújváros, Eszperantó út 2-4.)
Belépő: ingyenesration_media_HFL_white_transp

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Maker’s Mark

2021-RE HALASZTVA

CSAPAT GY V SZP KP

 utolsó frissítés: 2020.06.20.


Maker's Mark HFL eredmények

thumbnail_gomb_archiv

Powerade

CSAPAT GY V SZP KP
KELET
1 Miskolc Steelers 0 0 0 0
2 Budapest Cowbells 0 0 0 0
3 DEAC Gladiators 0 0 0 0
4 Nyíregyháza Tigers 0 0 0 0
NYUGAT
1 Budapest Wolves 0 0 0 0
2 NBA Crushers 0 0 0 0
3 Dunaújváros Gorillaz 0 0 0 0
4 Győr Sharks 0 0 0 0

 utolsó frissítés 2020.07.02.

DIV I eredmények

thumbnail_gomb_archiv

TD STORE

CSAPAT GY V SZP KP
KELET
1 Eger Heroes 0 0 0 0
2 Miskolc-Szirmabesenyő Renegades 0 0 0 0
3 Rebels Oldboys 0 0 0 0
4 CFS Guardians 0 0 0 0
5 Jászberény Wolverines 0 0 0 0
NYUGAT
1 VSD Rangers 0 0 0 0
2 NBA Crushers II 0 0 0 0
3 Tatabánya Mustangs 0 0 0 0
4 Pécs Legioners 0 0 0 0
5 Diósd Saints 0 0 0 0

utolsó frissítés 2020.07.02.

DIV II eredmények

thumbnail_gomb_archiv

 

Junior U19

Junior U19 GY V SZP KP
1 DEAC Gladiators 4 0 131 49
2 Budapest Wolves 3 1 125 38
3 Győr Sharks 3 1 110 50
4 Budapest Cowbells 3 1 95 41
5 Tatabánya Mustangs 2 2 106 95
6 Miskolc Steelers 2 2 68 82
7 Fehérvár Enthroners 1 3 32 113
8 Budapest Eagles 0 4 34 153
9 Young Guns United 0 4 0 80

utolsó frissítés: 2019.10.30.

Eredmények

Serdülő U17

Csapat GY V SZP KP
1 Újpest Bulldogs 3 0 128 24
2 Budapest Wolves 3 0 101 38
3 Győr Sharks 2 1 99 76
4 Budapest Eagles 1 2 68 84
5 Fehérvár Enthroners 0 3 24 98
6 VSD Rangers 0 3 6 106

utolsó frissítés: 2019.11.04.

Eredmények

Gyermek (U15)

Csapat GY V SZP KP
1 Budapest Wolves 3 0 96 39
2 Újpest Bulldogs 2 1 82 32
3 Fehérvár Enthroners 1 2 44 91
4 Győr Sharks 0 3 0 60

EREDMÉNYEK

Támogatók

fehérvár címer

cellectnvsz logó

Média támogatók

digisport logonemzeti sport fuzovel
Photo:in-visible
MAFSZ_photopium_logo