Elképesztő végjátékkal és Howard-parádéval jutott a döntőbe a Crushers

Elérkeztünk az elődöntőkhöz az Absolute Live Divízió I-ben.Mint ismert, a Győr Sharks meccs nélkül jutott a fináléba.Míg a Miskolc Steelers és az NBA Crushers Diósdon csapott össze azért, hogy az aranycsatán részt vehessen.

Kiélezett mérkőzésre lehetett számítani, amin érezhető volt, hogy a legkisebb hiba is akár sokba kerülhet az egyik vagy másik alakulat számára. És valóban nüánszok döntöttek. Az első negyedtől kezdve a Vasyl Yordan-Chris Wort duó remek formában kezdett. Utóbbi futásával meg is lett a vezetés. Azonban a Baranyai Bence-Trevin Howard kettős is remekül szállt játékba, utóbbi közel félpályás elkapásával egy pontra feljött a Szombathely (7-6). A negyed végén közel állt az újabb TD-hez a Steelers, de Yordan átadását Hasznos Sebastián leszedte a levegőből.

Ám a második játékrész elején hamar visszaszerezte a labdát a Miskolc, miután Szatmári Dániel nagyot nyújtózva elérte Baranyai passzát. Ez nem maradt kihasználatlanul, Szalóki János elkapása hozta az újabb touchdownt. A válasz hamar jött, Howard állt be irányítónak és futotta meg közelről a következő szombathelyi hatpontost (14-12). A harmadik negyedben a Steelers Schwak Renátó révén ismét interceptiont jegyzett, ami után Wort közelről átverekedte magát a zúzók védelmén és bejutott az end zone-ba. Nem sokkal később pedig Jónás Máté egy mezőnygóllal növelte tovább az előnyt. Azonban a Crushers ismét tudott válaszolni, ezúttal Baranyai Péter közelről, jó blokkot kapva jutott a végzónába. Ezt követően pedig Howard ért be a kétpontosért (23-20). Az utolsó játékrészben pedig bőven volt dráma. Wort hamar TD-t futott, de Howard gyorsan visszahozta csapatát. Ezután a Szombathely védelme fontos pillanatban szerzett labdát, miután Szabó Áron kiütötte Yordan kezéből a malacbőrt, majd Rozmann Gábor felszedte azt a borsodiak térfelén. Ezt kihasználva pedig Howard megfutotta a TD-t és a kétpontost is, ami győzelmet ért. 34-30-as sikerével döntőbe jutott az NBA Crushers, ahol visszavághat a Győr Sharksnak az alapszakaszi vereségért.

 

Grafika: Hungarian Football

 

Miskolc Steelers – NBA Crushers 30-34 (7-6, 7-6, 9-8, 7-14) Pontszerzők: Chris Wort 3 TD, Szalóki János 1 TD, Jónás Máté 1 FG és 3 XP, illetve Trevin Howard 4 TD, Baranyai Péter 1 TD, Trevin Howard 2 PAT

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Maker’s Mark

2021-RE HALASZTVA

CSAPAT GY V SZP KP

 utolsó frissítés: 2020.06.20.

HFL_2_Rajztábla 1

thumbnail_gomb_archiv

DIVÍZIÓ I

CSAPAT GY V SZP KP

 utolsó frissítés 2021.01.15.

DIV1_Rajztábla 1

thumbnail_gomb_archiv

Divízió II.

CSAPAT GY V SZP KP
KELET
NYUGAT

utolsó frissítés 2020.11.09.

DIV2_Rajztábla 1

thumbnail_gomb_archiv

 

Junior U19

Csapat GY V SZP KP

utolsó frissítés: 2021.01.15.

U19_Rajztábla 1

thumbnail_gomb_archiv

Serdülő U17

Csapat                                    GY                  V                    SZP                   KP

utolsó frissítés: 2021.01.15.

U17_Rajztábla 1

thumbnail_gomb_archiv

Gyermek U15

Csapat GY V SZP KP

Utolsó frissítés: 2021.01.15

U15_Rajztábla 1

thumbnail_gomb_archiv

Támogatók

fehérvár címer

cellectnvsz logó

Média támogatók

digisport logonemzeti sport fuzovel
Photo:in-visible
MAFSZ_photopium_logo