Nincs megállás a harmadosztályban

A múlt héten sok izgalmas, küzdelmes csatát vívtak a csapatok a harmadosztályban. Ez alkalommal sem fog változni a képlet, hiszen keleten és nyugaton is rangadók várhatók. Az egyik a Budapest Titans – Szombathely Crushers mérkőzés.

Török Balázs (labdával) lehet a Titánok új üdvöskéje

Török Balázs (labdával) lehet a Titánok új üdvöskéje

A Titánok pontgazdag találkozón verték a fiatalokkal teletűzdelt Újpest Bulldogs-ot. Fábián Krisztián legényei közül több új tehetség is kitűnt, mint a 3 touchdownig jutó Török Balázs vagy a két irányító, Horváth Kristóf és Steigervald Ákos. Az első hétvégén rendkívül erős és jól összeszokott támadósor benyomását keltette a Titans.

A Crushers kemény ellenfél lesz

A Crushers kemény ellenfél lesz

A Szombathely Crushers viszont már keményebb falat lesz. A Zúzók ugyan az első meccsükön megszenvedtek a győzelemért a Boda Troopers ellen, de tapasztalt és kemény játékosokból állnak. Ez Gildo Neyer csapata felé billentheti a mérleget. A szakvezető szerint még nagy volt a fejetlenség az első találkozón. Most volt két hete a Crushers-nek, hogy felkészüljön, és a hibákat kijavítsa.

Fotók: Bodorkós Máté, Draskóczi Tamás

Fábián Krisztián, a Budapest Titans vezetőedzője: A Szombathely nagyon kemény ellenfélnek ígérkezik, pár játékosuk a HFL-ben is játszik. Sajnos elég kevés a felkészülési idő a mérkőzés előtt. Az idő adta keretek között a legjobban próbálunk felkészülni ellenük. Újabb lépést kell megtennünk a célunk felé, így szombaton ’hazai’ pályán is győzni szeretnénk!

Gildo Neyer, a Szombathely Crushers vezetőedzője: Kielemeztem a Titans-t az előző meccsükből és egy nagyon erős együttessel állunk szemben. Eléggé meglepődtem azon, hogy a Divízió II-be lejöttek. Sajnos a vizsgák, az üzleti utak és a betegségek miatt nem a legjobb csapatunkkal utazunk Budapestre. Ezen a héten megpróbáltunk a lehető legjobban felkészülni és keményen küzdünk majd szombaton. Majd az eredményjelző elárulja, hogy miként sikerült ez.

Budapest Titans-Szombathely Crushers
Időpont: április 8. (szombat), 15.00
Helyszín: Építők pálya (Budapest, Vajda Péter utca 38.)
Belépő: 1000 Ft

 

Keleten is egy klasszikus rangadó várható Debrecenben, ahol a győzelemmel kezdő Gladiators 2 fogadja a vereséggel bemutatkozó Wolverines csapatát.

A Gladiátorok támadósora (jobbra) egy negyed alatt elintézte legutóbb ellenfelét

A Gladiátorok támadósora (jobbra) egy negyed alatt elintézte legutóbb ellenfelét

A Gladiátorok a nyitófordulóban a Dabas Sparks-ot fogadták a cívisvárosban és 22-7-re le tudták győzni a Szikrákat. Igaz, a támadósornak egy negyed is elég volt ahhoz, hogy ezt megtegye. Az arany-feketék védelme a Divízió II-ben is parádésan teljesített, hét ponton tartotta a Dabast. Emellett több fiatal is játéklehetőséget kapott, amivel élni is tudtak.

Tyrone Notice (2) jól mutatkozott be

Tyrone Notice (2) jól mutatkozott be

Viszont a Wolverines sem lesz könnyű ellenfél. Balogh Kornél együttese ugyan kikapott a Nyíregyháza Tigers-től otthon, de a meccs csak az utolsó negyedben dőlt el. Tyrone Notice bemutatkozása viszont pozitívan sikerült. A Jászberény importjára mindenképp oda kell figyelniük a Gladiátoroknak, ha meg akarják nyerni a találkozót.

Fotók: Molnár Sándor, Gémesi Balázs

Kálmán Attila, a Gladiators 2 vezetőedzője: Ott szeretnénk folytatni, ahol két hete abbahagytuk. Mindenképp győzelmi reményekkel lépünk pályára. Úgy gondolom, a második sikerrel meglenne a biztos rájátszás, így már most teljesítenénk az alapcélunkat, utána nyugodtabban készülhetünk. A Jászberény offense, ahogy az várható volt, az amerikai játékosra épül. Ő vagy meg tudja oldani és haladnak előre vagy nem és akkor megtorpannak. A Nyíregyháza védelme szépen kordában tartotta őt. Valami hasonlót várok a mi védelmünktől is.

Balogh Kornél, a Wolverines vezetőedzője: A Gladiators 2-ről videóztunk, tavaly is találkoztunk velük, idén mi fogunk győzni. Meccsről meccsre jobbak leszünk. Mindenkinél ez a normális folyamat, úgy gondolom, az első találkozón sem hibáztunk túl sokat. Itt remélem, nem a Divízió I-es kerettel kell majd megküzdenünk.

Gladiators 2-Wolverines
Időpont: április 8. (szombat), 15.00
Helyszín: Speedway Stadion (Debrecen, Gázvezeték utca 35.)
Belépő: ingyenes

 

A hét utolsó napján is egy izgalmasnak tűnő párharcot láthatunk két tavaly még a Divízió I-ben szereplő csapat között. Az Újpest Bulldogs a Tatabánya Mustangs vendége lesz.

A Mustangs (jobbra) győzelemmel kezdené a szezont otthon

A Mustangs (jobbra) győzelemmel kezdené a szezont otthon

Ha valamelyik csapat, akkor a Mustangs nagyon le volt sújtva a tavalyi szereplés miatt. Mindössze egy győzelmet szereztek, és az is a Budapest Wolves 2 ellen volt hazai környezetben. A Tatabánya egy nehéz nyugati csoportban van, ahol szükség lesz azokra a fiatalokra és újoncokra, akik Zahovay Ádám vezetőedző szerint beérni látszanak.

Az Újpest (balra) fiataljai jó benyomást tettek

Az Újpest (balra) fiataljai jó benyomást tettek

Az Újpest Bulldogs-nak már volt idén egy meccse a Divízió II-ben, amin kikaptak hazai pályán a Budapest Titans-től. Czuprik Zoltán szakvezető az eredmény ellenére elégedett volt a fiatalok teljesítményével és mindenképp fejlődést vár tőlük. A védelem már jónak néz ki, a támadósoron kell még többet csiszolni, de Kovács Zsolt kezei alatt minden csak idő kérdése.

Fotók: Kacz István, Újpest Bulldogs honlapja

Zahovay Ádám, a Tatabánya Mustangs vezetőedzője: Az Újpest Bulldogs nagy mumusunk, kemény ellenfélnek tartom őket. Támadásban a keveset jól elvet tartják, úgy gondolom itt lesz lehetőségünk őket megszorítani. A védelmük az első meccsen kétszer rakta fel magát a táblára, ami mindenképpen jelzés értékű, nem szabad buta hibákba beleszaladnunk. Az első meccs mindig fontos, hogy megadja a szezon alaphangját, ráadásul ez egyúttal az első hazaink is idén. Fel tudtunk készülni az Újpestből, úgy gondolom, hogy meg tudjuk fogni őket.

Czuprik Zoltán, az Újpest Bulldogs vezetőedzője: Én azt várom, hogy összeszedettebb lesz a társaság idegenben. Szeretném, ha a támadásokban pontosabbak lennénk. A Mustangs ellen egy jól összekoordinált falra lesz szükségünk. Mentálisan is össze kell majd kapni magunkat. A Tatabánya mindig saját erőből próbált építkezni. Az ellenfél játékát a gyors futások és a pontos passzjáték is jellemzi. Mi azon leszünk, hogy ezt megállítsuk.

Tatabánya Mustangs-Újpest Bulldogs
Időpont: április 9. (vasárnap), 15.00
Helyszín: Olimpikon utcai sportpálya (Tatabánya, Olimpikon utca)
Belépő: ingyenes

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Maker’s Mark

2021-RE HALASZTVA

CSAPAT GY V SZP KP

 utolsó frissítés: 2020.06.20.


Maker's Mark HFL eredmények

thumbnail_gomb_archiv

Powerade

CSAPAT GY V SZP KP
KELET
1 Miskolc Steelers 0 0 0 0
2 Budapest Cowbells 0 0 0 0
3 DEAC Gladiators 0 0 0 0
4 Nyíregyháza Tigers 0 0 0 0
NYUGAT
1 Budapest Wolves 0 0 0 0
2 NBA Crushers 0 0 0 0
3 Dunaújváros Gorillaz 0 0 0 0
4 Győr Sharks 0 0 0 0

 utolsó frissítés 2020.07.02.

DIV I eredmények

thumbnail_gomb_archiv

TD STORE

CSAPAT GY V SZP KP
KELET
1 Eger Heroes 0 0 0 0
2 Miskolc-Szirmabesenyő Renegades 0 0 0 0
3 Rebels Oldboys 0 0 0 0
4 CFS Guardians 0 0 0 0
5 Jászberény Wolverines 0 0 0 0
NYUGAT
1 VSD Rangers 0 0 0 0
2 NBA Crushers II 0 0 0 0
3 Tatabánya Mustangs 0 0 0 0
4 Pécs Legioners 0 0 0 0
5 Diósd Saints 0 0 0 0

utolsó frissítés 2020.07.02.

DIV II eredmények

thumbnail_gomb_archiv

 

Junior U19

Junior U19 GY V SZP KP
1 DEAC Gladiators 4 0 131 49
2 Budapest Wolves 3 1 125 38
3 Győr Sharks 3 1 110 50
4 Budapest Cowbells 3 1 95 41
5 Tatabánya Mustangs 2 2 106 95
6 Miskolc Steelers 2 2 68 82
7 Fehérvár Enthroners 1 3 32 113
8 Budapest Eagles 0 4 34 153
9 Young Guns United 0 4 0 80

utolsó frissítés: 2019.10.30.

Eredmények

Serdülő U17

Csapat GY V SZP KP
1 Újpest Bulldogs 3 0 128 24
2 Budapest Wolves 3 0 101 38
3 Győr Sharks 2 1 99 76
4 Budapest Eagles 1 2 68 84
5 Fehérvár Enthroners 0 3 24 98
6 VSD Rangers 0 3 6 106

utolsó frissítés: 2019.11.04.

Eredmények

Gyermek (U15)

Csapat GY V SZP KP
1 Budapest Wolves 3 0 96 39
2 Újpest Bulldogs 2 1 82 32
3 Fehérvár Enthroners 1 2 44 91
4 Győr Sharks 0 3 0 60

EREDMÉNYEK

Támogatók

fehérvár címer

cellectnvsz logó

Média támogatók

digisport logonemzeti sport fuzovel
Photo:in-visible
MAFSZ_photopium_logo