give you the biggest scale of filipinonet.com. best quality watchesomega fast shipping. the best replicapatekphilippe in the world is very different from the extraordinary beauty of surprise. both cartier replica watches and box felt so cheap. fake rolex are the perfect mix between italian design and swiss technology at the service of the passion for the sea. replica relogio rolex automatico are the perfect mix between italian design and swiss technology at the service of the passion for the sea. who sells the best balenciaga.to makes enamel artistry and so digging ability to produce special those. wholesale all brand 1:1 cheap https://www.valentinoreplica.ru. stellamccartneyreplica would be the hottest and also the newest style within our online website.

Válogatott

A Magyar Amerikai Futball Válogatott létrehozása és szerepeltetése régi álma volt a hazai csapatoknak, játékosoknak és sportvezetőknek.

A kezdeti lépések megtörténtek a 2013-as évben, válogatókon és edzéseken mérettek meg a játékosok, ahol az első keretszűkítés is megtörtént. Az IFAF Europe 2015 elején meghirdette Európa Bajnoki lebonyolítási tervét, így ez év őszén már pályára léphetett a nemzeti csapat! Részletek itt olvashatók: IFAF European Championship Qualifiers

ETI_0010

Első mérkőzését 2015. szeptember 27-én játszott le nemzeti csapatunk. A történelmi összecsapáson a cseheket fogadtuk, beszámoló, képek és videó IDE kattintva érhető el.

A következő összecsapáson, válogatottunk első tétmeccsén sajnos semmi sem sikerült csapatunknak. Így a szerb válogatott ellen Belgrádban nagy arányú vereséget szenvedtünk, IDE kattintva olvasható a beszámoló és tekinthető meg a videó.

A 2016-os évben barátságos mérkőzéseket játszott felnőtt válogatottunk:

Szeptember 24-én Magyarország barátságos mérkőzést játszott Lengyelországgal. A képekért az eseményre kell kattintani:  Szeptember 24. Magyarország – Lengyelország, Székesfehérvár A mérkőzés felvételét pedig itt meg lehet tekinteni.

Október 29-én Belgium válogatottját láttuk vendégül. Magyarország – Belgium barátságos mérkőzés felvétele IDE kattintva elérhető.

2016-ban debütál U19 válogatottunk is:

Október 16. Magyarország – Szlovákia, Székesfehérvár

2017-ben Szlovákia ellen játszott barátságos mérkőzést a Magyar Amerikai Futball válogatott.

szlovák magyar

A mérkőzést nagy arányú győzelemmel zárta nemzeti csapatunk, 42-3-ra legyőzte a Szlovák Válogatottat 4800 néző előtt. A mérkőzés felvétele IDE kattintva érhető el.

Three Nations Cup:

2018-ban a nemzeti csapat Three Nations Cup versenysorozatban vett részt, 2 másik nemzet mellett.
Szlovákia, Csehország, és Magyarország alkotta a versenysorozat csapatait.

Az első mérkőzésén Szlovákia fogadta Magyarország csapatát Szeptember 23-án, Pozsonyban. Kiegyensúlyozott játékkal a magyar csapat 61-0-ra iskolázta Szlovákia válogatottját.

Magyarország-Csehország mérkőzést Október 14-én az Új Hidegkúti Nándor Stadionban került megrendezésre, 5200 néző előtt, ez a mérkőzés a kupa döntője is volt egyben. A Digi Sport professzionális közvetítései előtt is sok ezren szurkoltak.
A fordulatokkal tarkított mérkőzést, a Magyar Válogatott nyerte meg 23-15 arányban, ezzel elhódítva a Három Nemzetek Kupáját. A mérkőzés felvétele itt tekinthető meg.
cseh

 2019-es évben Európa bajnoki mérkőzéseket játszott a Magyar Válogatott. 

A sorsolás úgy hozta, hogy a B csoportban lévő Magyar csapat Spanyolországot fogadta, és Belgiumhoz utazott.

Spanyolországgal 2019.10.12-én az Új hidegkúti Nándor Stadionban játszott a válogatott. A mérkőzésre 5200 néző látogatott ki, 24-7-re győztek a mieink. A mérkőzés felvétele IDE kattintva tekinthető meg.

A Belgák elleni mérkőzésre október 26-án került sor Beringen, Mijnstadion-ban. A mieink az első félidőt 0-3-al zárták, a vezetés végig a kezünkben volt. A második félidőben pedig elkezdődött a pontgyártás, a harmadik negyedtől uraltuk a mérkőzést, esélyt sem adva a Belga csapatnak, 31-7-re megverve a belgákat. A mérkőzésről a belga csapat videót nem készített, de a mérkőzés összefoglalója ide kattintva elérhető.

Két győzelmével a magyar válogatott 2019-ben vezeti a Európa bajnokság B csoportját.

75328710_947927405593752_1071587047497531392_o

 

A koronavírus-járvány az amerikai futballnak is rengeteget ártott, így nagy érvágás volt a válogatottnak, hogy 2020-ban nem tudott pályára lépni. Azonban ami késett, az nem múlt: szeptemberben két hosszú év után ismét sisakot ragadhattak legjobbjaink, ezúttal Izrael játszotta az áldozat szerepét. A találkozón egy pillanatig nem volt kérdéses, melyik a jobb csapat, és a B-csoportos Európa-bajnokságon az eddigi legnagyobb sikerünket kiharcolva, 44–19-cel küldtük haza az izraelieket. A mérkőzést IDE kattintva tekinthetik meg az érdeklődők. _INV8888

November 6-án pedig Törökországba utazott a magyar csapat, ahol olyan mérkőzés várta a nemzeti együttest mint az elmúlt 3 évben még soha. Egy tökéletesen felkészített, utolsó pillanatig feszült mérkőzésen sikerült 24-20-as győzelmet aratunk a Törökök felett. A mérkőzés első félidejét IDE a második félidejét pedig IDE kattintva érhetik el az érdeklődők. Ezzel bejutottunk sportágunk elitjébe, és a legjobb 12 között folytathatjuk a kűzdelmeket, ahol nem kisebb nevek szerepelnek majd, mint a Francia, az olasz, vagy az Osztrák válogatott. TR_HUN_20211106190731_ETI_0918

 

 

Támogatók

Veoliafehérvár címer

cellectnvsz logó

JP AUTO_logo black_RGB-01

Média támogatók

Fehérvár Médiacentrum